Bakeråstoffer
- Format: Pocket
- Antall sider: 128
- Språk: Bokmål
- Forlag/Utgiver: SolumBokvennen AS
- EAN: 9788258405846
- Utgivelsesår: 2007
- Bidragsyter: Børresen, Leif Kristian (for) ; Børsnes, Torill (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
299,-
Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Spørsmål og oppgaver til hvert kapittel.