Nettbutikk for bedrifter og skoler

Jørgen Ravneberg

Jørgen Ravneberg

Jørgen Ravneberg (f. 1992) er en norsk kokk og forfatter, opprinnelig fra Alta i Finnmark.

Ravneberg kom til Oslo som kokkelærling hos Ylajali før han dro til Frankrike for å jobbe for trestjerners- og Michelin-restauranten Régis Macron. I dag har altaværingen en morsom og dynamisk hverdag som kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo. Her får han dyrke sin matfilosofi med feelgood-mat basert på kortreiste og bærekraftige råvarer i sesong, med minst mulig triksing.

Ravneberg er også selvlært sanker og mener at det på nesten hvert gatehjørne skjuler seg en kulinarisk hemmelighet om man bare ser etter.

Han har blant annet gitt ut:

  • Sankeboka : velsmakende ville vekster (2019)
  • Sankeboka : velsmakende ville vekster : vår (2022)
  • Sankeboka : velsmakende ville vekster : sommer (2022)
  • Sankeboka : velsmakende ville vekster : høst og vinter (2022)