Kokk- og servitørfag
lærebok for vg2
- Format: Pocket
- Antall sider: 239
- Språk: Nynorsk
- Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
- EAN: 9788211047120
- Kom i salg: 11. okt. 2023
- Utgivelsesår: 2023
- Bidragsyter: Andresen, Trond (for) ; Sandvin, Per-Øystein (for) ; Toresen, Mathias (for)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
749,-
Kokk- og servitørfag er ei lærebok i faget for vg2. Boka dekker kompetansemåla for råvare, produksjon, sal og service og er skriven etter ny læreplan frå 2021. Teoristoffet er fordelt på desse temaa: produksjon og råvarer, maskiner og utstyr, drikkevarer, matkultur og tradisjonar, service og gjestebehandling og mat og helse. Boka gir ei innføring i teori og praktisk utøving av faget som krevst for å kunne jobbe som kokk, ernæringskokk, servitør og ferskvarehandlar.
For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg:
nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).
For vg2 kokk- og servitørfag tilbyr Fagbokforlaget òg:
nettressursen Kokk- og servitørfag vg2 boka Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Forfattarar av boka er Trond Andresen (faglærar for restaurant- og matfag ved Greveskogen vgs), Per Øystein Sandvin (forretningsutviklar og prosjektleiar i TEAL) og Mathias Toresen (restaurantsjef ved Selskapslokaler Oslo Militære Samfund).