Konditorboka
programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget
- Format: Pocket
- Antall sider: 277
- Språk: Nynorsk
- Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
- EAN: 9788211044600
- Kom i salg: 6. apr. 2022
- Utgivelsesår: 2022
- Bidragsyter: Berntsen, Gudrunn (for) ; Fiskå, Gunvor (for) ; Nilsen, Cathrine (for) ; Stelander, Angela (for) ; Svendsen, Tonje (for)
- Utgave nr.: 2
- Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
809,-
Konditorboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021.
Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene: Bakerboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.
Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene: Bakerboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.