Nettbutikk for bedrifter og skoler

Bakeråstoffer

Pocket
Bokmål
Bakeråstoffer
Bakeråstoffer
  • Forfatter: Leif Kristian Børresen
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 128
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: SolumBokvennen AS
  • EAN: 9788258405846
  • Utgivelsesår: 2007
  • Bidragsyter: Børresen, Leif Kristian (for) ; Børsnes, Torill (ill)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
299,-

Kjøp på nett

Boka er skrevet for videregående kurs 1 baker- og konditorfag, brukes nå av elever på Vg2 Matfag. Av innholdet: Korn og mel, vann, egg, sukker, fett, oljer, fettprodukter og emulsjoner, sjokolade, melk og melkeprodukter, hevemidler, krydder, salt, fortyknings- og geleringsmidler, nøtter og nøtteprodukter, frukter, syltetøy og marmelade, essenser og farger, halv- og helfabrikater, tilsetningsstoffer og hjelpestoffer, matallergier og sykdommer, energiberegning av ferdige produkter, lagring. Spørsmål og oppgaver til hvert kapittel.