Nettbutikk for bedrifter og skoler

Bakerboka

lærebok for vg2/3 bakerfaget

Bakerboka
Bakerboka
  • Forfattere: André Løvaas , Anette Moldestad , Anne Kjersti Uhlen , Erlend Løken Volden
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 319
  • Språk: Nynorsk
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
  • EAN: 9788211044570
  • Kom i salg: 20. apr. 2022
  • Utgivelsesår: 2022
  • Bidragsyter: Løvaas, André (for) ; Moldestad, Anette (for) ; Uhlen, Anne Kjersti (for) ; Volden, Erlend Løken (for)
  • Utgave nr.: 2
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
809,-

Kjøp på nett

Bakerboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 bakerfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det bakerfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som baker, og den er skrevet etter ny læreplan fra 2021.
Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i bakeriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor tilbys også disse bøkene: Konditorboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og konditorbransjens landsforening, og prosjektet har fått støtte fra utdanningsdirektoratet.