Nettbutikk for bedrifter og skoler

Bransje, fag og miljø

restaurant- og matfag vg1

Pocket
Nynorsk
Bransje, fag og miljø
Bransje, fag og miljø
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 125
  • Språk: Nynorsk
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
  • EAN: 9788245005509
  • Utgivelsesår: 2007
  • Bidragsyter: Keeping, David (ill) ; Olsen, Britt Elisabeth (red)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
399,-

Format

Kjøp på nett

Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek først og fremst for seg dei ulike bransjane, faga og yrka i restaurant- og matfaga. Men vi lærer også om regelverk og om merking av matvarer, om ergonomi og helse, om organisasjonane i arbeidslivet, rammevilkår og konkurranseforhold. Og ikkje minst lærer vi kva god service er. Britt Elisabeth Olsen er hovudforfattar og redaktør for boka. Ho er utdanna kokk og næringsmiddelteknikar og har brei arbeidserfaring frå fiskehandel, forskingsinstitutt og fleire restaurantar og hotell i inn- og utland. Ho arbeider no som produktutviklar og fagleg konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.