Nettbutikk for bedrifter og skoler

Konditorboka

programfag for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget

Konditorboka
Konditorboka
  • Forfattere: Gudrunn Berntsen , Gunvor Fiskå , Cathrine Nilsen , Angela Stelander , Tonje Svendsen
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 277
  • Språk: Nynorsk
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
  • EAN: 9788211044600
  • Kom i salg: 6. apr. 2022
  • Utgivelsesår: 2022
  • Bidragsyter: Berntsen, Gudrunn (for) ; Fiskå, Gunvor (for) ; Nilsen, Cathrine (for) ; Stelander, Angela (for) ; Svendsen, Tonje (for)
  • Utgave nr.: 2
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
809,-

Kjøp på nett

Konditorboka er ei lærebok for vg2 baker og konditor og vg3 konditorfaget, og den dekker alle kompetansemålene som gjelder det konditorfaglige i de aktuelle programfagene. Boka gir en grundig innføring i teori og praktisk utøvelse av faget som kreves for å kunne jobbe som konditor, og den er skrevet etter ny læreplan i 2021.
Boka er delt i to deler, en om råstoff og en om produksjon. Forfatterne tar for seg råstoffene som brukes i konditoriet og beskriver hvordan egenskaper i råstoffene kan utnyttes for å oppnå ønsket kvalitet og smak i det ferdige produktet. Målet med boka er å hjelpe elever og lærlinger å bli kunne jobbe selvstendig, ta gode valg og være pådrivere for å videreutvikle bransjen i framtida. For vg2 baker og konditor kommer også disse bøkene: Bakerboka Trygg mat, bransje og arbeidsliv Læremiddelet er utvikla i samarbeid med Baker- og Konditorbransjens landsforening.