Nettbutikk for bedrifter og skoler

Kosthold, ernæring og helse

vg2 kokk- og servitørfag

  • Forfattere: Heidrun Aikio , Pål R. Johansen
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 140
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: SolumBokvennen AS
  • EAN: 9788258405990
  • Kom i salg: 13. aug. 2008
  • Utgivelsesår: 2008
  • Bidragsyter: Aikio, Heidrun (for) ; Johansen, Pål R. (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
349,-

Kjøp på nett

Boka er skrevet for programfaget Kosthold, ernæring og helse, Vg2 kokk- og servitørfag. Målet med boka er at du skal se sammenhengen mellom kosthold, ernæring, levevaner og helse. På Vg1 fikk du grunnleggende kunnskap om disse temaene. I første del av boka får du en kort repetisjon - i tillegg gir den mer konkrete råd og kunnskap om kosthold, fysisk og psykisk helse og spise- og levevaner. Del to tar for seg det vi kaller spesialkost - kosthold for friske og syke i institusjoner. Du finner teori, menyforslag, matlagingsråd og kostholdsråd for bl.a. hverdagskost (normalkost), personer med forskjellige sykdommer og lidelser, kulturer og religioner. Det er oppgaver til alle kapitler og temaer.