Nettbutikk for bedrifter og skoler

Næringsmiddelhygiene

industriell næringsmiddelproduksjon

Næringsmiddelhygiene
Næringsmiddelhygiene
  • Forfattere: Jan Aas , Leif Børresen , Svein Eliassen , Marit Haugli , Johs. Larsen , Thor Mårteig
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 174
  • Språk: Nynorsk
  • Forlag/Utgiver: SolumBokvennen AS
  • EAN: 9788258405839
  • Utgivelsesår: 2007
  • Bidragsyter: Aas, Jan (for) ; Børresen, Leif (for) ; Eliassen, Svein (for) ; Haugli, Marit (for) ; Larsen, Johs. (for) ; Mårteig, Thor (for) ; Børnes, Torill (ill)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
320,-

Kjøp på nett

Lærebok i mikrobiologi og hygiene for videregående skole, passer for Vg2 Matfag. Boka er både teoretisk og praktisk orientert. Mikrobiologi og hygiene hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger hos fagoperatørene i næringsmiddelindustrien. God hygiene reduserer mikroorganismer og sikrer god kvalitet på produktene.