Næringsmiddelhygiene
industriell næringsmiddelproduksjon
- Format: Pocket
- Antall sider: 174
- Språk: Nynorsk
- Forlag/Utgiver: SolumBokvennen AS
- EAN: 9788258405839
- Utgivelsesår: 2007
- Bidragsyter: Aas, Jan (for) ; Børresen, Leif (for) ; Eliassen, Svein (for) ; Haugli, Marit (for) ; Larsen, Johs. (for) ; Mårteig, Thor (for) ; Børnes, Torill (ill)
- Utgave nr.: 1
- Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
320,-
Lærebok i mikrobiologi og hygiene for videregående skole, passer for Vg2 Matfag. Boka er både teoretisk og praktisk orientert. Mikrobiologi og hygiene hører nøye sammen med arbeidsmetoder og holdninger hos fagoperatørene i næringsmiddelindustrien. God hygiene reduserer mikroorganismer og sikrer god kvalitet på produktene.