Nettbutikk for bedrifter og skoler

Råstoff og produksjon

restaurant- og matfag vg1

Pocket
Nynorsk
Råstoff og produksjon
Råstoff og produksjon
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 402
  • Språk: Nynorsk
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
  • EAN: 9788245005073
  • Utgivelsesår: 2007
  • Bidragsyter: Olsen, Britt Elisabeth (red)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
599,-

Format

Kjøp på nett

Den boka du no held i handa, er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek opp tema som er viktige for alle som skal arbeide med mat, til dømes hygiene, maskinar, utstyr og dei råstoffa vi bruker når vi lagar mat. Boka tek for seg ulike drikkevarer, og vi lærer å vurdere kvalitet og kostnader i matproduksjonen. Ho fortel også litt om dei mange bransjane i restaurant- og matfaga. Britt Elisabeth Olsen er hovudforfattar og redaktør for boka. Ho er utdanna kokk og har brei arbeidserfaring frå fleire restaurantar og hotell i inn- og utland. Ho arbeider no som produktutviklar og fagleg konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.