Nettbutikk for bedrifter og skoler

Trygg mat

hygiene og mikrobiologi

Pocket
Bokmål
Restaurant- og matfag
Trygg mat
Trygg mat
  • Forfatter: Karin Ljostveit
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 132
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: SolumBokvennen AS
  • Serienavn: Restaurant- og matfag
  • EAN: 9788258405556
  • Utgivelsesår: 2006
  • Bidragsyter: Ljostveit, Karin (for)
  • Utgave nr.: 2
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
310,-

Kjøp på nett

Du som skal arbeide med mat må vite hva vi mener med trygg mat, god personlig hygiene og produksjonshygiene. Målet med boka er å lære hva som er viktig for at næringsmidlene vi arbeider med ikke blir helseskadelige og at ikke du selv eller andre blir smittet eller syk. Renslighet er et viktig stikkord. I alt arbeid med næringsmidler er det helt nødvendig å ha god hygiene. Lover og forskrifter som gjelder for næringsmiddelområdet handler om at vi ikke skal utsette oss selv eller andre for sykdom som skyldes mat eller drikke. Boka har fordypningsstoff, repetisjons-, gruppe- og prosjektoppgaver.