Nettbutikk for bedrifter og skoler

Trygg mat, bransje og arbeidsliv

programområder på vg1/2 restaurant- og matfagene

Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Trygg mat, bransje og arbeidsliv
  • Forfattere: Trond Andresen , Anne Momrak-Haugan , Tonje Fossum Svendsen
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 277
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
  • EAN: 9788211045607
  • Kom i salg: 24. nov. 2022
  • Utgivelsesår: 2022
  • Bidragsyter: Andresen, Trond (for) ; Momrak-Haugan, Anne (for) ; Svendsen, Tonje Fossum (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: yrkesfag
Se flere produktegenskaper
749,-

Format

Kjøp på nett

Trygg mat, bransje og arbeidsliv retter seg mot elever som går vg1 restaurant og matfag, eller ett av de tre programområdene på vg2: baker og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandler trygg mat, bransje og arbeidsliv i disse læreplanene. Boka er delt i to deler, én om trygg mat og én om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevene skal lære i løpet av de to årene på skolen.
Stoffet er skrevet i et enkelt språk med mange relevante eksempler hentet fra de ulike yrkene vg2-områdene springer ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurer og fotografier. Både teoretiske og praktiske oppgaver er samlet til sist i kapitlene. Fagbegreper er definert i margen, og hvert kapittel starter med en kort oppsummering av det viktigste innholdet i kapitlet.
Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukes sammen med andre læremidler fra Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag (heldigitalt læremiddel) vg2 kokk- og servitørfag vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka