Nettbutikk for bedrifter og skoler

Trygg mat, bransje og arbeidsliv

programområder på vg2 restaurant og matfag

Trygg mat, bransje og arbeidsliv
Trygg mat, bransje og arbeidsliv
  • Forfattere: Trond Andresen , Anne Momrak-Haugan , Tonje Fossum Svendsen
  • Format: Pocket
  • Antall sider: 277
  • Språk: Nynorsk
  • Forlag/Utgiver: Vigmostad & Bjørke AS
  • EAN: 9788211046024
  • Kom i salg: 12. okt. 2022
  • Utgivelsesår: 2022
  • Bidragsyter: Andresen, Trond (for) ; Momrak-Haugan, Anne (for) ; Svendsen, Tonje Fossum (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: yrkesfag
Se flere produktegenskaper
749,-

Format

Kjøp på nett

Trygg mat, bransje og arbeidsliv rettar seg mot elevar som går vg1 restaurant- og matfag eller eitt av dei tre programområda på vg2 bakar og konditor, matproduksjon eller kokk- og servitørfag, og den dekker alle kompetansemål som omhandlar trygg mat, bransje og arbeidsliv i desse læreplanane. Boka er delt i to delar; ein om trygg mat og ein om bransje og arbeidsliv. Den tar for seg teorien elevane skal ære i løpet av dei to åra på skolen.
Stoffet er skrive i eit enkelt språk med mange relevante eksempel henta frå dei ulike yrka vg2-områda spring ut i. Fagstoffet er rikt illustrert med figurar og fotografi. Både teoretiske og praktiske oppgåver er samla sist i kapitla. Fagomgrep er definert i margen, og kvart kapittel startar med ei kort oppsummering av det viktigaste innhaldet i kapitlet.
Trygg mat, bransje og arbeidsliv kan brukast saman med andre læremiddel frå Fagbokforlaget: vg1 restaurant og matfag vg2 kokk- og servitørfag vg2 baker- og konditor nettressurs vg2/3 Bakerboka vg2/3 Konditorboka