Nettbutikk for bedrifter og skoler

Fra råvare til mat og drikke

Innbundet
Bokmål
Restaurant- og matfag
Fra råvare til mat og drikke
Fra råvare til mat og drikke
  • Forfatter: Kjell E. Innli
  • Format: Innbundet
  • Språk: Bokmål
  • Forlag/Utgiver: SolumBokvennen AS
  • Serienavn: Restaurant- og matfag
  • EAN: 9788258405402
  • Utgivelsesår: 2006
  • Bidragsyter: Innli, Kjell E. (for)
  • Utgave nr.: 1
  • Emnekategori: Læremidler: næringsmiddelteknologi, matlaging
Se flere produktegenskaper
580,-

Kjøp på nett

Boka er delt inn i sju deler/kapitler: 1 Råvarer og matvaregrupper 2 Råstoff fra sjø og vassdrag 3 Kjøtt fra landbruk og naturen 4 Konserverte råvarer 5 Baking 6 Matlaging 7 Servering Råvarene er beskrevet med tekst og fargefotografier. Grunnleggende oppskrifter og metoder behandles i et eget kapittel om matlaging. Framgangsmåtene er beskrevet med tekst og trinn-for-trinn strektegninger. Næringsstofftabellen som følger boka gir detaljerte opplysninger om de ulike råvarene og kan også brukes i faget kosthold og livsstil. Det er arbeidsoppgaver etter hvert kapittel. Boka er laget slik at den skal inneholde tilstrekkelig lærestoff både for programfaget og for prosjekt til fordypning. Noe lærestoff er merket med orientering/prosjekt til fordypning.